hej du där. välkommen till kumulus.

beslut om avveckling.

Föreningen Kumulus kommer att avvecklas vid årsskiftet 20/21. Verksamheten befinner sig nu i en avvecklingsprocess, men en del av verksamheten som exempelvis projekten ACTION och We Stand App kommer att vara igång tills avvecklingen sker. Bakgrunden till beslutet är att medlemmarna anser att ungdomsfrågorna ska ligga samlat hos Kommunförbundet Kalmar län eftersom att dem har ansvaret för ungdomsfrågorna i länet. 

Vid frågor eller funderingar, kontakta Kumulus kanslichef:
Matilda Tonentschuk
072 713 11 66
matilda@kumulus.se

vi finns till för dig.

Du som är ung, bor i Kalmar län och har idéer eller drömmar du vill satsa på. Tillsammans gör vi det krångliga lite lättare om du vill söka pengar till ett projekt.

Vi är också ett verktyg för kommuner och ideella organisationer i länet som vill skapa möjligheter för unga, nationellt och internationellt. Vi kan söka projekt, bygga vidare på befintliga ideér (eller skapa helt nya) och möjliggöra samarbeten från era - och era ungdomars - förutsättningar.

All information om våra projekt och vad just du, din kommun eller din organisation kan använda oss till hittar du i menyn längst upp på sidan. Tycker du fortfarande att det känns krångligt att förstå eller är det svårt att läsa? Kontakta oss så hjälper vi dig med det du behöver.

hoppas vi ses!

Vår vision.

Vi skapar möjligheter för unga 
- nationellt & internationellt.

här hälsar du på oss.

Vi finns på Nygatan 34! Kom förbi så bjuder vi på kaffe!