youngster - en nationell arena för ungdomspolitik

Ett evenemang som riktade sig mot unga och som också ska sätta unga i fokus, organiserade som oorganiserade. Vi ville ge unga en möjlighet att framföra sin kunskap och kreativitet. Detta skulle ske under stor mediebevakning vilket skulle göra avtryck på ”vuxenpolitiken” under Almedalsveckan.

Arrangemanget genomfördes den 13-15 juni i centrala Borgholm. Politiska debatter varvades med aktuella seminarier och utställare. Flertalet beslutsfattare och organisationer som vänder sig till ungdomar blev inbjudna och erbjöds olika former av deltagande, antingen som åhörare, utställare eller seminariehållare. Parallellt med dessa aktiviteter fick olika regionala och nationella artister uppträda. Youngster skulle erbjuda något för alla.

Så ville du vara med och påverka, tycka och tänka eller bara ha en trevlig helg med massa musik och andra aktiviteter tillsammans med både nya och gamla vänner, då var det Youngster du skulle besöka sommaren 2014!

Youngster är nu genomfört och har lämnats över till Borgholms kommun. Alla frågor hänvisas till dem.

kontakt för youngster

Ungdomsprojektet Youngster genomfördes sommaren 2014 och är numera överlämnat till Borgholms kommun. Frågor kring detta hänvisas därför dit.

Borgholms kommun
Tel: 0485-880 00
Fax: 0485-129 35
E-post: kommun@borgholm.se
www.borgholm.se 

loading...