GRYMT, NI HAR HITTAT TILL ACTION!
HÄR HITTAR NI VÅR GUIDE FÖR ATT LYCKAS MED ERT PROJEKT!

steg 1 - skicka in er ansökan!

HEJ!
Kul att just NI hittade till oss och vill arrangera aktiviteter för unga i Kalmar län! Ert första steg innebär att skicka in er ansökan till oss. Det gör ni genom det formulär som ni hittar här: Sök pengar här! 
Glöm inte att läsa kriterierna bara, vi utgår ifrån dem när vi godkänner eller avslår ett projekt!

steg 2 - ert projekt är beviljat

EN KONTAKTPERSON HÖR AV SIG

När ni fått er ansökan godkänd skickar en kontaktperson på kommunen eller i den ideella organisationen in kontouppgifter till Kumulus för att kunna ta emot och ge pengarna till er. Vi skickar alltså inte bidraget till någons privata konto... Pengarna går via er medfinansiär!

Om ni är osäkra på vilken som är er kontaktperson kan ni titta i vår lista på kontaktpersoner här under:

MARKNADSFÖR PROJEKTET

När ni marknadsför ert projekt genom till exempel affischer eller på hemsidor så är det viktigt att komma ihåg att använda kommunens eller den ideella organisationens logga tillsammans med ACTION-loggan, så alla ser vart ni har fått pengarna ifrån. 

Alla loggor du behöver hittar du nere på sidan!

För att komma åt din kommuns eller din organisations logotyper är det lättast om du besöker deras hemsida. Du hittar en lista genom att klicka på knappen här under.

steg 3 - dags att genomföra projektet

När det är dags att genomföra projektet så kom ihåg att ha kul! Fotografera gärna, det är roligt att ha efteråt för att komma ihåg och för att dela i era kanaler.
Men glöm inte bort den nya lagen GDPR innan ni publicerar bilder på andra personer! 

Och du, även om det är meningen att ni ska organisera ert projekt själva så tveka inte att höra av er till Kumulus eller er kontaktperson om ni behöver hjälp - det är det vi är här för! 

steg 4 - ni fixade det - grymt!

Oavsett hur ert projekt blev så har ni genomfört det - och det ska ni vara stolta över. Det är både modigt och viktigt att man vågar testa sina idéer. Peppa varandra & fira!

UTVÄRDERING
Försök också fundera över vad ni själva tyckte om projektet. Vad gick bra & om ni skulle göra det igen,
skulle ni ha gjort någonting annorlunda? Ni kommer få en utvärderingsmall skickad till er samtidigt som ert bidragsbeslut. Vi vill ju såklart ha era åsikter och er respons på hur ni tyckte det gick, men också vad ni tycker vi kan göra bättre. Era åsikter betyder ALLT för att vi ska kunna göra Action till det bästa! Så, fyll i utvärderingsmallen och skicka tillbaka till matilda@kumulus.se

Skulle er mall kommit bort hittar ni en ny här nere!

NU ÄR DU HELT KLAR!
Tack för att du sökt ACTION. När du engagerar dig blir vi så himla peppade - och det gynnar inte bara dig och oss, utan många unga i Kalmar län. Välkommen att söka igen!

loggor att använda till marknadsföring

Här finns våra loggor.  Skulle vår handläggare missa att skicka den till er tillsammans med ert Beviljade bidragsbeslut så finns det att ladda hem här!